Passat i Ri

01706db9a807aa8a854292b9fd03c2f981e6f39b35Passat i Ri. Automjeti me pershtypje bindese.

Linja të qarta, distanc me e gjatë mes boshteve dhe pjesë më të shkurta të nxjerra para dhe pas: Passati i ri na paraqitet shum sportiv dhe i kultivuar. Nje kontribut te veçant jep programi voluminoz i Alu-rrotave, nga të cilat ne mund t’jua rekomandojmë Alu-rrotat “Verona” 19-Coll. Këto Alu-rrota të dizajnuara me 10 krahë e potencojnë anën elegante të Passatit të ri, ndërsa Alu-rrotat 18-Coll  “Monterey” kanë pamje sportive shumë mbresëlënëse. Të dy llojet i ofron Volkswagen R GmbH.