40 Vjet me Golf

Golf - AHPAutomjet i krejtë gjeneratave!

Për më shumë se 40 vjetë, GOLF ju dhuron kënaqësi më shumë se 30 milionë klientëve anë e mbanë botës. Ky automjet  vazhdimisht evoluon në mënyrë sovrane për të sjellë mobilitetin e së ardhmes. Kështu që, është më lehtë të bëhesh më i mirë kur vazhdimisht përmirësoheni.
Ju prezantojmë ma të mirin e ma t’mirëve në 40 vjetë, gjeneratën e shtatë  GOLF, automjetin ma të mirë  në Botë vitin 2013.
GOLF 7, një automjet i pajisur me shumë systeme serike si p.sh.  Systemi për frenim emergjent, Frenimi elektronik me Auto Hold, Systemi  START / STOP, Systemi elektronik stabilizues ESP,  Systemi elektronike per bllokad diferenciali,  XDS, 7 Airbag për siguri maksimale, Klimatizim  dy-zonalë Climatronic, timoni prej lëkurë, Audio systemin me Touchscreen, Navigator si dhe shumë e shumë paisje tjera.