Mire se vini në AHP – Partneri Juaj për Volkswagen

 

Volkswagen Partner Prizren

Partneri Juaj i autorizuar për shitje dhe sevisim të Volkswagen Automjeteve në Republiken e Kosovës.
Ihr Volkswagen Partner für Neuwagenverkauf und Fahrzeugservice in der Republik Kosova.
Volkswagen Authorized Partner for sales and sevicing of vehicles in the Republic of Kosova.

 

AHP Akcion

AHP Partneri Juaj për Volkswagen në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing dhe kompanin e sigurimeve Illyria, ka përgatitur OFERT SPECIALE për automjetet e reja Volkswagen. Kompania e sigurimeve Illyria ofron sigurimin KASKO falas për vitin e parë, ndërsa Raiffeisen Leasing ofron sigurimin dhe regjistrimin e parë gratis. Shuma e financuar pa pjesëmarrje për automjetet deri në 22.000 EURO është 0%, ndërsa për automjete prej 22.001 – 25.000 EURO, pjesëmarrja është 30%
 Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2014

 

 

 

Polo e Re

Polo 0Polo e Re prezantohet nga ana e sajë e hijshëm me një karkter të fortë dhe dynamik si kurrë …

Me shume

Golf GTI i Ri

Golf GTI i Ri

Ma te mirët e dinë se është një privilegj të ngasesh Volkswagen.
Kët e deshmon edhe …

Me shume

40 vjetë me GOLF.

5 Vjetë Garancion

Automjet i krejt gjeneratave! Për më shumë se 40 vjet, GOLF ju dhuron kënaqësi më shumë se …

Me shume

Link:

  • KonfiguratorVolkswagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keshtu na gjeni:

Autoudha (Autostrada) Prishtina – Tirana A1 (R7):

Ne daljen Prizren Veri e leshoni Autoudhen. Ne funde te Autoudhes ne Rrethrrotullim ne Daljen e pare drejtohuni per Prizren.
Vazhdoni (1 km) deri ne Udhekryqin e Tranzitit, pastaj majtas drejtohuni ne drejtim Prizren Lindje (M25).Vazhdoni (4 km)
deri ne funde te Rruges  Tranzit.Ketu drejtohuni majtas ne drejtimin Prishtine/Suhareka (M25). Pas 2 km ju keni arritur ne cakun tuaj.

Karte

So finden Sie uns:

Autobahn Prishtina – Tirana A1 (R7):

Sie verlassen die Autobahn bei der Ausfahrt Prizren Veri.
Nach Verlassen der Autobahn beim Kreisverkehr die erste Ausfahrt Richtung Prizren folgen.
Nach ca. 1 km bei der Kreuzung links auf die Transitstraße Richtung Prizren Lindje (M25) abbiegen.
Die Transitstraße ca. 4 km bis zum Anschluss M25 folgen.
Anschließend links abbiegen in Richtung M25 Prishtina-Suhareka.  Nach ca. 2 km haben Sie Ihr Ziel erreicht.