Polo e Re


Polo
Polo me një  Fetyrë të re

Polo e Re vjenë me një “Facelift” të ri që i jepë asaj një pamje të re, pa e ndryshuar konceptin e pamjes së meparshme në tërsi. Ju do ta njihni dhe identifikoni qe në shikim të parë se para jushë është Polo me një “Facelift” të ri. Ajo tani duket shumë ma e bukur, elegante dhe sportive. Me Asistent të ndryshem ajo tani kujdeset shumë ma shumë per sigurin dhe rehatin tuaj gjatë ngasjes, se sa ndonjëri nga kerret tjera të prodhuesve tjerë ne ketë kategori te Automjeteve. Polo e Re prezantohet ne katër varianta paisjesh duke filluar me Variantin Trendline, vazhdon me Comfortline, Highline dhe perfundon me varianten e re FRESH.

 

Dizaini FrontalPolo

E pakrahasuar qe ne shikim te parë është pjesa frontale në Polo të re. Perparsja e madhe shkrihet ne nje njesi te perbashket me grillen e spikatur. Me përshtypje sportive të bejnë: grillat e airit me ramje te lehtë terthore ne drejtim të fenerve me qoshe. Pjesa frontale ne tërsi dukshem është zgjatur ne menyrë optike.

 

Polo Dizaini fundor

Dizaini fundor ne Polo te Re dominohet nga linjat e qarta, qoshet e theksume si dhe forma kompakte me karakter. Dritat mprapa, sinjalizuesit por dhe vetë dritata e tabeles theksojnë akcente karakteristike dhe vulosin faktin që Polo është një kerrë që do të shikohet me zili.

 

Polo Udhërrefyes i kapëshem

Te dhenat relevante ne Polo te re kapen shume shpejtë pa e larguar vemendjen nga Trafiku rrugor: Kombi-Inststrument me opitk tubash është bindes me strukturimin e qarte ne “Display”. Ne ket menyrë, Leximi i te dhenave është bërë shumë ma komfortabel.  Elementet sherbyese ndriqohen me te kuqe dhe ndihmojnë ne orientim si dhe te bejne pershtypje optike. Radio-Navigator-Systemi “Discover-Media” identifikohet si i shumëanshem dhe jo i komplikuar ne perdorim. Posedon një “Touchdisplay” me madhsi prej 16,5 cm diagonale.

 

 
Polo Jetëgjatë dhe komfortabel

Nese ju vendosni per paisjen “Alcantara-Lekure” do te zini vendë para në ulëse sportive me nxemje elektrike dhe do të kenaqeni me një material shumë komfortabel.