Pjesë këmbimi origjinale

 
Që Volkswagen i Juaj të mbetet Volkswagen, përdorni vetëm pjesë këmbimi Origjinale

Volkswagen pjese kembimi origjinale

Partneri Juaj për Volkswagen punon vetëm me Volkswagen pjesë kembimi origjinale sepse për ketë nuk ka altarnativë tjetër. Pamvarësisht se për cilin Model kur ju nevoiten pjesë këmbimi, ne kujdesemi që në çdo moment të ketë në dispozicion pjesë origjinale për të gjithë automjetet Volkswagen. Kjo strategji nga Volkswagen nuk është  vetëm për një periudhë të shkurtër, por gjatë gjithë vitit: pjesë këmbimi të domosdoshme që automjetet të jenë në gjendje pune do të gjeni tek ne edhe 15 vjet mbas fundit të prodhimit në seri të modelit, me qëllim që edhe pronarët e automjeteve më të vjetra të mund të mbështeten tek ne dhe të jenë në gjendje mobiliteti. Te gjitha pjesët Origjinale që vendosen tek ne kanë Garancion 2 vjeçar. Ky Garancion vlenë në gjithë botën.

Volkswagen Pjesë ekonomike

eko1

Top Çmime. Kualitet i testuar. Pjesë këmbimi ekonomike ofrojnë kualitet të lartë me fuksionim ideal dhe në të njejtën kohe me çmime të volitshme. K’to pjesë janë alternativë ma e volitshme për automjetet ma te vjetra se pesë vjet. Sortimenti i Pjesëve ekonomike përmbledhë shumicën e pjesëve konsumuese si: Pllaka frenimi me disqe, shkarkues gazërash, bateri, si dhe amortizator.
K’to pjesë janë 100% Volkswagen dhe në tërsi të krijuar nga “Know-how” e Markës botnore. Ato janë të zhvilluara, të testura dhe të lejuara nga Volkswagen.
Te Partneri Juaj për Volkswagen në Prizren do të merrni edhe Ofert Speciale për montim. Çmimi komplet do t’ju bëhet me dije gjatë Dialog komunikimit me kshilltarët tanë te pranimit.

Pakot Ekonomike janë zgjidhje e lirë reparature për shumë Volkswagen Modele ma të vjetra se pesë Vjet.
Së bashku me çmimin e volitshëm për montim ju do të kurseni deri 30% në krahasim me montimin e Pjesëve normale origjinale
Volkswagen Pako Ekonomike®  = Pjesë përfshire montime.
K’shtu do të shperbleheni thjeshtë tri herë:
• Ju vendosni për Kualitet dhe me ketë keni vendos per sigurinë tuaj,
• Ju e keni dorëzuar Volkswagen tuaj ne duart ma të mira
• Ju keni që në fillim transparenc të kostos (Shpenzimeve) dhe kurseni në të njejtën kohë para të gatshme

Pjese kembimi 

Për këto dhe përparësit tjera ju mund të informoheni në mënyrë të detajuar nga Stafi ynë profesional:

029 241251
044 561161
parts@ahp-vw.eu