Passat

 
02

 

Passat

Interieri

Passat i Ri dhe Passat Variant e bënë Udhëtimin tuaj shum më të kënaqshëm me material të kualitetit t’larte dhe të avansuar që e posedon ne interier. Radiosystem të varianteve të ndryshme me teknologji të sofistikuar, qasje e leht ne komandat funksionale, timoni me ngrohje, ndriqim ambiental dhe Klime Automatike “Climatronic” 3 Zonale. Gjitha këto ju bëjnë vërtet të ndiheni sikurse në shtëpinë tuaj.

 

 Assistenzsysteme[1]“Front Asisst” & “Emergency Aisst”

“Front Asisst” përfshirë frenimin emergjent për qytet, opcionale me paralajmërues për këmbësorë dhe automjete.
Në rast nevoje “Emergency Asisst” bën edhe frenim të plotë, në momentet e papritura për shoferin.

 

Untitled

 “Area View”

Me kamera te integruara mundesohet pamja e gjithë sipërfaqes për rreth automejtit, e cila ju jep një siguri dhe nje komoditet shum të lart. Me “Are View” gjithqka eshtë e leht dhe e sigurt: Kyçja në rrug, parkingu, hecja mbrapa dhe gjithqka tjeter qe lidhet me ngasjen e automjetit.

 


“Trailer Aisst”
Untitled

Ndihmës asistent per parkim me rimorkio, i synkronizuar me “Park Asissst” ju bënë shum të leht parkimin nëse ju keni mbrapa një rimorkio te integruar. Gjatë parkimit mjafton qe ju te manevroni me pedale kurse për drejtimin e Timonit dhe Rregullimin e retrevizoreve te jashtem do të kujdesen asistat ndihmës   “ Trailer Asisst” dhe “Park Asisst” ashtu që automjeti juaj me rimorkio të parkohet në mënyrën më të mire dhe më të leht të mundshme.