Shitja

922906_1035382309855700_4931802418383388085_n

Mirë se vini në Volkswagen
Shumë Volkswagen Modele te Reja ju presin te ne me Oferta dhe Çmime speciale.

Partneri Juaj i autorizuar për shitjen e Volkswagen automjeteve për udhëtarë dhe transportues, klientëve tanë i mundësojmë:
përzgjedhjen e automjeteve nga stoku po ashtu edhe mundësinë e konfigurimit varësisht nga shija dhe dëshira e klientit.

Automjetet tona kanë Garancion të plotë 2 Vjeçar pa kufizim nga prodhuesi Volkswagen.
Për Volkswagen tuaj të blerë tek ne, ju keni mundësi të kontraktoni Garncion shtesë deri në 5 Vjet.


Partneri kontaktues

Blerim Përzhella
Manager për shitje

029 241 251
044 113356

blerim.perzhella@ahp-vw.eu