Info

Info arkiva

17.01.2016

Ju do ta shihni se edhe ne çeshtjen teknike Tiguan i Ri prinë perpara, ku disaini progresiv theksohet dukshem. Nje numer i madhë i Asistensystemeve, teknologjis moderne dhe lidheshmeria e gjerë per ma shume komfor, siguron ma shume mundesi per kenaqesi ne çdo ngasje.

Me shume
10.01.2016

Volkswagen Group ka prodhuar ma shumë se 9.93 milion automjete ne vitin 2015
Numri i pergjithshem i automjeteve te prodhuara dhe te dorzuara arrine shifren prej 9.930.600 automjete me markat Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porsche, MAN dhe Scania.

Me shume
20.12.2015

Volkswagen ka arrit me Touran te ri te krijoj mjetin familiar qe sherben dhe eshte shume praktik si ne udhe te gjate me nje komfor te perkryer e po ashtu edhe per punet e perditshme si mjetë i perdorshem. Me nje levizje dore Touran i Ri shendrohet nga kerri me 5 ulese ne Mini VAN me 7 ulese. Uleset mbrapa ne Touran ter Ri mund te shfrytezohen edhe nga te rriturit.

Me shume
01.03.2014
5 Vjetë
Automjet i krejtë gjeneratave!
Për më shumë se 40 vjetë, GOLF ju dhuron kënaqësi më shumë se 30 milionë …

Me shume
02.02.2014
Polo 0

Polo e Re prezantohet nga ana e sajë e hijshëm me një karkter të fortë dhe dynamik si kurrë …

Me shume
29.01.2014
Golf GTI i Ri

Ma te mirët e dinë se është një privileg të ngasesh Volkswagen. Kët e deshmon edhe …

Me shume
08.10.2013

1235465_609443555782913_78757854_n

Shpenzimet e karburantit l/100 km:
0,9 (kombinuar)
Shpenzimi i energjis elektrike në kWh/100 km 7,2

Me shume
20.09.2013

203888576-w988

Polo, ma e forta qe egzistoj ndonjeher deri me tani!

Me shume
11.08.2013

Historia e Volkswagen GOLF është gjithashtu edhe historia e industrisë së automjeteve.

Me shume
24.05.2013
rtk_logo_udherrefyesi

Në Komunën e Prizrenit u hap Shtëpia e Re e Automobilave, AHP. Në këtë solemnitet, morën pjesë, përfaqësues të Volkswagen nga Gjermania, trupa diplomatikë

Me shume
29.05.2009
Urkunde

Volkswagen AG zyrtarisht i ndanë “Urkunde “ (Mirënjohje) Firmës AHP për kontributin e dhanë dhe suksesin e arritur në shitje të Volkswagen Automjeteve në Kosovë

Me shume