Volkswagen Urkunde für AHP

UrkundeVolkswagen AG zyrtarisht i ndanë “Urkunde” (Mirënjohje)  Firmës AHP për kontributin e dhanë dhe suksesin e arritur në shitje të Volkswagen Automjeteve dhe shërbim të klienteve në Republiken e Kosovës.
Dorzimin e k’saj Mirënjohje në emër të Dr. Michael Kern (Anëtarë i bordit drejtues për automjete në Volkswagen AG Wolfsburg) dhe zotni Kevin Rose (Manager i shitjes për Tregun jashtë Unionit Europian) e bën me datë 29.05.2009 Alex Vaszi nga Porsche Austria.
 Për Firmën AHP kjo është një mirënjohje shumë e madhe. Në të njejten kohë firma AHP këtë Mirënjohje e shehë si rezulat i Klienteve të sajë në tër teritorin e Republikës së Kosovës,Republikës së Shqipëris si dhe shteteve Europiane ku jetojnë bashkatdhetarët tanë. Ne me plotë gojën nga zemra ju thojmë gjithë klientëve FALEMINDERIT që gjatë k’tyre viteve ishin bashkë me ne dhe na besuan.
Për ne, ky Çmim do të jetë një obligim hala ma i madhë për ti permisuar edhe më shumë sherbimet tona, që Ju tek ne të ndiheni si në shtepin tuaj.