Tiguan i Ri

Highlights.

Kualitet i lartë në çdo detail.

Ju do ta shihni se edhe ne çeshtjen teknike Tiguan i Ri prinë perpara, ku dizaini progresiv theksohet dukshem. Nje numer i madhë i Asistentsystemeve, teknologjis moderne dhe lidheshmeria e gjerë per ma shume komfor, siguron ma shume mundesi per kenaqesi ne çdo ngasje.

M08_D_highlights_easy_open_xs_@2x

Dizaini.

Ju ben pershtypje jo vetem ne shikim te pare.

Pa marre parasysh se ku paraqitet, Tiguan i Ri me proporcionet e tije te spikatura krijon qe ne shikim te pare nje prezenc fuqiplote. Pjesa frontale, spikatja e shtepizave te rrotave si dhe theksimi i dukshem i pragjeve e nenvizojne SUV dukjen maskuline.

Tiguan

Motoret

  • 2.0 TSI BlueMotion Teknologji 4MOTION 132 kW (180 KF), 7-Shpejtsi
  • 2.0 TDI SCR BlueMotion Teknologji 110 kW (150 KF), 6-Shpejtsi Manual 
  • 2.0 TDI SCR BlueMotion Teknologji 4MOTION 110 kW (150 KF), 7-Shpejtsi DSG: 110 kW (150 KF)

M08_B_design_design_concept_sm_@2x