Touran i Ri

M08_B_design_design_concept_xs

Volkswagen ka arrit me Touran të ri të krijoj mjetin familiar që shërben dhe është shumë praktik si në udhë të gjatë me një komfor të përkryer e po ashtu edhe për punët e përditshme si mjet i përdorshëm. Me një lëvizje dore Touran i Ri shëndrohet nga kerri me 5 ulëse në Mini VAN me 7 ulëse. Ulëset mbrapa ne Touran të Ri mund të shfrytëzohen edhe nga të rriturit.

Motorizimi:
• 1.4 TSI BlueMotion Teknologji 110 kW (150 KF), 6-Shpejtesi-Manual
• 1.4 TSI BlueMotion Teknolohji 110 kW (150 KF), 7-Shpejtesi- DSG
• 2.0 TDI BlueMotion Teknologji 110 kW (150 KF), 6-Shpejtesi-Manual
• 2.0 TDI BlueMotion Teknologji 110 kW (150 KF), 6-Shpejtesi-DSG

 

EU-6-Norma e gazërave për Diesel-motoret

performance_motorraumabdeckung_gtd

Në Europe Normat e gazërave për gazërat Dioksid karboni (CO2), monooksid karboni (CO), oksid azoti (NOx), Hydrokarbon (HC) dhe partikël masa (PM) janë të fiksuara. Ky fiksim i shërben mbrojtjes së mjedisit.
Që nga 01.Shtatori 2014 është në fuqi ligji për krejt automjetet e reja të cilat prodhohen në gjithë tregun Europian EU-6-Norm obligativ.
Me qëllim veprimi nga 01. Shtatori 2015 është obliguese për të gjitha qendrat e regjistrimit plotësimi i EU-6-Norm i automjtit i cili regjistrohet në shtetet e Bashkimit Europian.
Touran i Ri me BlueMotion Teknologji i plotëson në k’to Norma në tërësi me 2,0 l dhe 1,6 l-TDI-Motor.

Panorama-Kulm rrëshqitës me ndriqim ambienti

M08_D_highlights_panoramic_roof_day_sm

Aktrim i madhe për sy të m’dhejë: Duke ju falenderu “Panorama-Kulm rrëshqitës” opcional, Touaran i Ri ju ofron një pamje madhështore të qiellit edhe pasgjerëve një pjesën fundore. Shkëlqimi i yjeve natën rrethohet nga një dritë absorbuese në kulm majtas dhe djathtas. Ndriqimi në Panorama-Kulm rrëshqitës kombinohet se bashku me ndriqimin e hapsirës për këmbë dhe sapo të hapet dera aktivizohet dhe posa ta keni ndezur motorin fiket. Intenzitetin e ndriqimit mund ta rregulloni sipas deshirës suaj në “Display-Qendror”

M09_R_highlights_climatronic_xs