Garancion i zgjatur

Garantioni Pic

Volkswagen Garancionin e Zgjatur mund ta bleni për çdo automjet të ri që shitet nga ne.
Dhe falë këtij programi ju automatikisht mund ta zgjatni vlefshmërinë e garancionit standard  dy vjeçar në:
tre, katër ose pesë vjet.

 

Përparsitë e Juaja

– Garancion I plotë pa formularë dhe nënshkrime shtesë
– Përzgjedhje e disa kombinimeve te garancionit: 3 Vjet tjera shtesë pas skadimit të garancionit standard
  dyvjeçar ose maksimumi 150.000 KM kufizim, varësisht cila arrihet përpara.
– Vlenë për gjitha modelet dhe performancat motorike
– Vlenë për automjetet me lizing, financim bankar dhe automjetet të blera me para në dorë
– I lidhur me automjetin, duke rritur në këtë mënyrë vlerën e tij në rast shitjeje eventuale
– E ruan automjetin në gjendjen më të mire falë servisimeve nga serviset profesionale të autorizuara nga Volkswagen.
– Mundësi për kthimin e TVSH tek Subjektet juridike
– Vlenë për gjithë teritorin e Europës.

 

Zgjidhni Volkswagen Garancionin e Zgjatur që ju përshtatet më shumë:

Periudha 3 Vjet 4 Vjet 5 Vjet
Modeli Kilometra Çmimi
Kilometra Çmimi
Kilometra Çmimi
UP!
Polo
30.000 48,00 € 40.000 101,00 € 50.000 164,00 €
60.000 63,00 € 80.000 135,00 € 100.000 218,00 €
90.000 84,00 € 120.000 178,00 € 150.000 288,00 €
Beetle
Golf
Golf Sportsvan
Golf Variant
30.000 82,00 € 40.000 180,00 € 50.000 292,00 €
60.000 118,00 € 80.000 254,00 € 100.000 412,00 €
90.000 188,00 € 120.000 404,00 € 150.000 658,00 €
Jetta 30.000 87,00 € 40.000 189,00 € 50.000 306,00 €
60.000 123,00 € 80.000 267,00 € 100.000 433,00 €
90.000 197,00 € 120.000 424,00 € 150.000 691,00 €
Beetle Cabriaolet
Golf Cabriolet
Eos
Scirocco
30.000 129,00 € 40.000 277,00 € 50.000 451,00 €
60.000 159,00 € 80.000 341,00 € 100.000 552,00 €
90.000 247,00 € 120.000 529,00 € 150.000 860,00 €
Touran
Tiguan
Passat Limousine
Passat Variant
VW CC
30.000 156,00 € 40.000 331,00 € 50.000 536,00 €
60.000 215,00 € 80.000 456,00 € 100.000 736,00 €
90.000 295,00 € 120.000 628,00 € 150.000 1.085,00 €
Sharan 30.000 183,00 € 40.000 397,00 € 50.000 643,00 €
60.000 228,00 € 80.000 488,00 € 100.000 795,00 €
90.000 358,00 € 120.000 769,00 € 150.000 1250,00 €