Golf GTI i Ri

Golf GTI i Ri

Golf GTI i Ri

Ma te mirët e dinë se është një privilegj të ngasesh Volkswagen. Me një performanc prej 169 kW/230KF zemra e juaj do te rrehë krejtë ndryshe. Fenerë Bi-Xenon me  drita per ndriqim ne kthesa, shasi sportive te uler per 15 mm dhe Bllokad per diferencial janë vetem disa nga pikat kulminante qe Golf GTI i Ri posedon. Shpejtsia e tijë max. prej 250km/h dhe arritja e shpejtesisë nga 0-100 km/h per vetem 6,4 sekonda e ngrit adrenalinen ne gjakun tuaj.