Golf i Ri

 

up!
ExterieriGolf i Ri edhe në gjeneratën e shtatë mbetet i vërtetë.
Shtylla C mbetet e pa prekur për ne, me aksin para të zgjeruar, me kulm të ulur dhe me linja precize të theksuara k’saj radhe Golf vie si kurrë më parë dinamik dhe elegant. Pra, është bërë më i gjërë dhe më i shesht që e bënë Golf më agresiv dhe më të fuqishëm.
InterieriNë pjesën e përparme si dhe atë të pasme të interierit është krijuar hapsire në atë masë saqë pasagjerët te ndihen me plot rahati dhe komoditet pa shkaktuar penges ndaj njëri tjetrit. Konzolla e mesit e rikonstruktuar me material te kualiteti t’larte dhe me ndriqim të bardhë, është dizajnuar me një forme ideale si nga aspekti vizuel po ashtu edhe funksional. Gjithashtu ulëset ergonomike dhe hapsira e rritur në bagazh, Golf e bëjnë edhe më të shfrytëzuar nga gjdo kategori.
4Dyer
E qëndrueshme dhe efikase: teknologjia BlueMotion.Çdo lloj motori tek Golf-i i ri, pavarësisht nëse është agregat benzine apo dizel, është i pajisur në seri me teknologjinë BlueMotion. Ky koncept bashkëkohor e bënë Golf automjet tepër efikas. Ai kujdeset për kënaqësi gjatë udhëtimit me konsum të vogël karburanti dhe emetim të ulët të gazrave të dëmshme. Metodat e ndryshme për uljen e konsumit, siç është ruajtja e energjisë gjatë frenimit (rikuperim) apo sistemi Start-Stop, bashkë me motorët ekonomik kujdesen për një koncept tërësisht të ri të motorëve. Teknologjia BlueMotion është përgjigja e duhur për çmimet në rritje të karburanteve dhe zgjidhja e ardhshme për uljen e emetimit të CO2. Për këtë, Golf i ri është para kohës së vet.
Xenon Fenere me LED drita të ditësFeneret opcionale Xenon ndriqojn me efekt të ndriqimit natyral, kthejlltësia dhe pastërtia e ndriqimit që realizohet nga dritat Xenon të inegruara nën qelqin e pastërt, realizon një ndriqim tipik natyral, të cilat përpos aspektit dekorativ kanë një rol jashtzakonisht të rëndësishëm edhe në aspektin e sigurisë, pasiqë mundesia e pamjes është shum më e mirë. LED dritat e ditës nuk janë vetem per pamje Vizuele por janë edhe efiqiente (kursimtare) të energjisë. Ne raste kur automjeti ka ngarkes te peshes mbrapa, systemi i ndriqimit e rregullon nivelizimin e dritave ne at nivel si ka qene edhe pa ngarkesë. Gjithashtu të integruar ne Fenere Xenon vjen edhe systemi per pastrimin e dritave, me tregues per nivelin e ujit ne display.
4Dyer