Service

 
Service
Mirë se vini në Volkswagen 
Mirë se vini në AHP, Partner Juaj i autorizuar nga Volkswagen AG

AHP Partneri juaj per Volkswagen gjendet në Rrugen Prizen-Korishe Km 2. Ne kemi hyrë në tregun Kosovar dhe Shqiptar në vitin 2002 me një vizion të qartë për të sjellë eksperiencën e Volkswagen në fushën e komunikimit, shitjes dhe shërbimeve të passhitjes.
Të gjithë sukseset në AHP janë fryt i eksperiencës më të mirë me Klientelen tonë besnike dhe sherbimeve prosfesionale nga Volkswagen Team.
Servisi në AHP është një aset i rendesis se veçantë.

Diagnostikim kompiuterik për çdo problem të automjetit shkurton në mënyrë drastike kohën e riparimit dhe jep një siguri maksimale që çdo problem që haset në mjet gjen përgjigjen e duhur.

AHP service (2)