Çmimet Golf i Ri

 

 

Modeli B/D 1) kW/KF Vëllimi l Transmisioni Deyr Çmimi 2)
Trendline 1.0 BMT B 81/110 1.0 Manual 6-Shpejtsi 4 18.209,00 €
Trendline1.4 BMT B 92/125 1.4 Manual 6-Shpejtsi 4 18.689,00 €
Trendline 1.6 BMT D 66/90 1.6 Manual 5-Shpejtsi 4 18.910,00 €
Trendline 1.6 BMT D 85/115 1.6 Manual 5-Shpejtsi 4 19.671,00 €
Trendline 1.6 BMT DSG D 85/115 1.6 DSG 7-Shpejtsi 4 21.477,00 €
Comfortline 1.0 BMT B 81/110 1.0 Manual 6-Shpejtsi 4 19.339,00 €
Comfortline 1.0 BMT DSG B 81/110 1.0 DSG 7-Shpejtsi 4 21.002,00 €
Comfortline 1.4 BMT B 92/125 1.4 Manual 6-Shpejtsi 4 19.820,00 €
Comfortline 1.4 BMT DSG B 92/125 1.4 DSG 7-Shpejtsi 4 21.483,00 €
Comfortline 1.4 BMT DSG B 110/150 1.4 Manual 6-Shpejtsi 4 20.163,00 €
Comfortline 1.4 BMT DSG B 110/150 1.4 DSG 7-Shpejtsi 4 21.826,00 €
Comfortline 1.6 BMT D 85/115 1.6 Manual 5-Shpejtsi 4 20.801,00 €
Comfortline 1.6 BMT DSG D 85/115 1.6 DSG 7-Shpejtsi 4 22.607,00 €
Comfortline 2.0 BMT D 110/150 2.0 Manual 6-Shpejtsi 4 22.379,00 €
Comfortline 2.0 BMT DSG D 110/150 2.0 DSG 7-Shpejtsi 4 24.043,00 €
Highline 1.4 BMT B 92/125 1.4 Manual 6-Shpejtsi 4 21.094,00 €
Highline 1.4 BMT DSG B 92/125 1.4 DSG 7-Shpejtsi 4 22.757,00 €
Highline 1.4 BMT B 110/150 1.4 Manual 6-Shpejtsi 4 21.438,00 €
Highline 1.4 BMT DSG B 110/150 1.4 DSG 7-Shpejtsi 4 23.101,00 €
Highline 1.6 BMT D 85/115 1.6 Manual 5-Shpejtsi 4 22.075,00 €
Highline 1.6 BMT DSG D 85/115 1.6 DSG 7-Shpejtsi 4 23.882,00 €
Highline 2.0 BMT D 110/150 2.0 Manual 6-Shpejtsi 4 23.654,00 €
Highline 2.0 BMT DSG D 110/150 2.0 DSG 7-Shpejtsi 4 25.317,00 €
GTD 2.0 TDI BMT D 135/184 2.0 Manual 6-Shpejtsi 4 31.410,00 €
GTD 2.0 BMT DSG D 135/184 2.0 DSG 7-Shpejtsi 4 33.223,00 €
GTI 2.0 BMT B 169/230 2.0 Manual 6-Shpejtsi 4 29.116,00 €
GTI 2.0 BMT DSG B 169/230 2.0 DSG 6-Shpejtsi 2 31.035,00 €
GTI 2.0 BMT B 180/245 2.0 Manual 6-Shpejtsi 4 31.564,00 €
GTI 2.0 BMT DSG B 180/245 2.0 DSG 6-Shpejtsi 2 33.484,00 €
GTE 1.4 BMT 4×4 B+E 110/150 2.0 DSG 6-Shpejtsi 2 44.392,00 €
R 2.0 BMT DSG 4×4 B 228/310 2.0 DSG 7Shpejtsi 2 42.863,00 €

Të gjitha çmimet e lartëshenuara janë çmime te propozuar nga Prodhuesi për shitje. Ne to perfshihen te gjitha obligimet ndaj shtetit perfshir TVSH. Ne raste shume te veqanta mund te ndodhe qe k’to çmime te mosperputhen me aktualitetin. Ju lutem qe per kalkulime me ne detaile ta kontaktoni personelin tonë te shitjes. Prodhuesi e ka te drejten per ndryshime ne: Modele, Paisje teknikene, pregaditje dhe çmime.

1) B = Benzin / D = Diesel / E = Elektro 

2) Në çmim janë te perfshira: TVSH, Homologimi, Shiqimi Teknik dhe te gjitha shpenzimet e transportit deri ne regjistrim te Automjetit. Prodhuesi e mbanë të drejten ne ndryshimin e çmimeve.

Print Friendly, PDF & Email