Passat Variant

 Passat_Variant-Stage_002[1]

 


Kur Suksesi Merr Form.

Gjëja më e mirë rreth suksesit është, të kemi atë se çfar ne kemi arritur së fundmi para syve të tij.
Ose thjesht të riformohet. Me Passat Variant të ri ju mund ti bëni që të dyja, sepse ai është bindës nga jasht po ashtu edhe nga mbrenda.
Jurija gjithashtu e gjeti që çmimi “CAR OF THE YEAR” dhe “IF -GOLD”, për të dyja çmimet të votohet Passat Variant i RI, pra është fitues për vitin 2015.

 

 

pl3532-activeinfodisplay-3840x2160[1]

Active Info Display

Shiko informatat të cilat pikërisht dëshiron me i pa.

Instrumenti Inovativ i grup informatave ”Active Info Display” përpos pamjes magjepse që i jep interierit gjithashtu mundëson qasjen e qartë dhe të arritshme në info të profileve të ndryshme.

 

 

pa3818-headupdisplay-1920x1080


Head-Up Display

mos e humb përqendrimin e ngasjes.

Paisja opcionale ”Head-Up Display” ofron informata te rendësishme për ngasje si: shenjat e trafikut, te dhënat e systemit te navigimit direkt ne fushën tuaj te vizionit, në ballë te xhami frontal.

 

 

cu-67-easyopen-889x500[1]

Easy Open

ma leht ska qysh!!!

Ju do ta doni këtë eksperienc edhe më tepër atëher kur duart e juaja do të jenë të stërmbushura. ”Easy Open” mundëson qasjen mbrenda në automjet pa patur nevoj ta nxerrni qelësin nga xhepi, si dhe hapja e bagazhit mund të bëhet vetëm me një lëvizje të lehtë të këmbës suaj nën parakolpin e pasëm të automjetit.