Golf Variant

 
03[1]

 
up!
 
 
Pjesa Frontale „IDEALE“

Për dizainimin e pjesës frontale të Golf Variant është paguar për dinamik dhe detale kualitative. Mbrojtësi para i dekoruar në formë elegante me ngjyrë ta automjetit, rrjeta e ftohësit dhe rrjeta e furnizimit me ajër e punuar në ngjyrë të zezë si dhe treguesit anësor me drita te ditës të integruara nën qelqin e kthjellët i japin një pamje shumë elegante komplet pjesës frontale.

 
 
Pjesa mbrapa e lartë dhe plotë vetëbesim

Pjesa e pasme e Golf Variant shfaqet e lartë dhe me një vetëbesim t’plote. Spojleri i vendosur në pjesën e sipërme të bagazhit dhe mbrojtësi me dy pjesë, ku pjesën e poshtme janë të vendosura reflektueset dhe mbulesa dekoruese e zezë, vërtetë Golf Variant e bëjnë një automjet t’shfrytzueshëm në pëditshmëri.

 
4Dyer
 
 

Elementet mbështetëse & „PANORAMA“

Gjithqka që nuk i pershtatet Golf Variant, i përshtatet në kulmin e tij. Shinat mbajtëse të vendosura në kulm sigurojn një bartje mjaft stabile dhe të qëndrueshme per gjësende të vendosura. Gjithashtu edhe “Panorama” – kulmi nga qelqi rrëshqitës i jep një pamje magjepse për pasagjerët mbrenda, e cila jep pershtypje te veçant kur nga mbrenda qielli duket vërtet një panorama.